fifth screen 
 Fifth Screen predvodi inovacije digital signage sistema i nudi najnaprednija rešenja u regionu. Zajedno sa našim raznolikim partnerima, dostavljamo kreativan sadržaj krojen po Vašim, i interesovanjima Vaših klijenata. To vam nudi neograničen kreativni potencijal za izgradnju interaktivnog i privlačnog multimedijalnog iskustva koje je potpuno jedinstveno stvoreno u odnosu na Vaše potrebe.
moćno rešenje
Bez obzira koji su ciljevi Vašeg projekta Fifth Screen poseduje raznolike partnere i pripadajuće usluge kao što su – planiranje, dizajniranje, stručna obuka, merenje, optimizacija i održavanje.
INOVATIVAN TIM
Više od 20 godina kombinovanog iskustva u digital signage industriji zajedno sa partnerima koji su inovatori i vodiči ove industrije.
NEOGRANIČEN POTENCIJAL
Različite vrste softvera i drugih usluga omogućavaju našim klijentima da kreiraju skalabilne i jedinstvene digital signage mreže nezavisno od veličine ili konfiguracije.
pet koraka do uspeha
01. Planiranje i dizajn
Snažna digital signage mreža je značajna za uspeh, zato Fifth Screen počinje da radi na projektu mnogo pre nego što su ekrani postavljeni. Uzimamo u obzir svačije jedinstvene izazove, potrebe i zahteve kako bi kreirali savršeno rešenje koje će Vam omogućiti da dostignete Vaše ciljeve. Primenjujemo znanja naučena godinama iskustva u industriji i pružamo savete kako bi imali najbolji pristup kreiranju efikasnog digital signage iskustva.
02. Upravljanje projektom
Naš tim će svojim radom omogućiti gladak proces integrisanja digital signage sistema u Vašu postojeću infrastrukturu. Nudimo punu podršku koja pokriva sve detalje dizajniranja i implementacije novih lokacija.
03. Stručna obuka
Kada se Vaš digital signage sistem fizički realizuje, Fifth Screen pruža strukturiranu stručnu obuku o najboljem načinu korišćenja novog sistema. To će Vam pružiti pravi alat i znanje za upravljanje aspektima digital signage iskustva. Od osnovnih funkcionalnosti i upravljanja sadržajem do potpune integracije sa korporativnom IT infrastrukturom. Iznad svega, naš stručni trening ima za cilj uspostavljanje samoodrživog i nezavisno upravljivog sistema.
04. Merenje i optimizacija
Naš tim Vam pomaže da izvučete najbolje prednosti i dobijete najbolje rezultate iz Vašeg digital signage sistema. Nastavićemo da radimo sa Vama pokazivajući kako da pravite izveštaje koji vam omogućuju merenje parametara koje izaberete. Koristeći naše alate koji se koriste za prikazivanje potrebne metrike neophodne za poboljšavanje digitalnog iskustva na način koji vraća Vaša ulaganja.
05. Održavanje
Naša podrška se ne završava fizičkom instalacijom i podešavanjem sistema. Nastavićemo da Vam asistiramo sa digital signage sistemom ako je to potrebno. Bilo da je potrebna daljinska podrška ili rad na terenu, naš tim profesionalaca će zadovoljiti sve Vaše potrebe i omogućiti glatko funkcionisanje Vašeg sistema. Nećete imati osećaj da nemate gde da se okrenete kada sistem treba da se podesi, popravi ili ažurira. Fifth Screen će biti sa Vama daleko posle završetka instalacije sistema.
data driven 
Uvek se trudimo da budemo korak ispred svoje konkurencije, i korišćenje podataka u našim smart digital signage rešenjima nam to omogućava. Ljudi koriste podatke kako bi doneli odluke u svakom aspektu svojih života. Svaka kupovina, svaki izabran put i svaka odluka je bazirana na informacijama i digital signage može da odigra značajnu ulogu u ovome. Korišćenjem pravih podataka koorporacije mogu da naslute potrebe potrošača i poslodavaca i pruže prave informacije u pravo vreme. Korišćenjem PADS4 platforme i njenih logičkih pravila, koristimo podatke i u realnom vremenu automatizujemo sadržaj koji se prikazuje. Ova vrsta pametnog ciljanog sadržaja omogućava korišćenje podataka za podsticanje akcija.
naši projekti
Delhaize Serbia
Agromarket
Aerodrom Podgorica
Gorenje
Univerexport
Srbijagas
Srbijagas
radno vreme

Ponedeljak – Petak: 9:00 – 16:00

ovde smo

Adresa: Milovana Glišića 5, 21000 Novi Sad, Srbija
Telefon: +381 21 3826054
Email: office@fifthscreen.rs